english magyar
Keresés

Jogi nyilatkozat

 

A digitális képekkel kapcsolatos jogokról

 

A képeket csak a szerző kifejezett, írásos engedélyével szabad letölteni, másolni, vagy bármilyen más módon felhasználni. A képekről nem készíthet átdolgozást, illetve bármilyen eljárással készített digitális illetve nyomtatott másolatot. A nem engedélyezett felhasználásról a tulajdonos jogsértés ügyében azonnali hatósági eljárást indít.

 

A szellemi tulajdonról

 

A weboldal tartalmát és kialakítását a szerzői jog védi. A weboldal néhány területe ezen kívül olyan tartalommal bír, amelyek szerzői jogai és/vagy egyéb oltalmi jogai harmadik személy tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva. Ezen általános szerződési feltételek ellenére a tartalmak sokszorosítása, változtatása vagy a szerzői jog más módon történő megsértése, minden formában, egészében vagy részleteiben, a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül tilos.

A szerzők írásbeli hozzájárulása nélkül sem az egész tartalom, sem annak bármely része semmiféle formában nem sokszorosítható és nem hozható nyilvánosságra illetve nem rögzíthető semminemű adathordozó segítségével. Nem vállalunk felelősséget a közöltek valóságtartalmáért és az azokkal kapcsolatos bármilyen jogi következmények elől elzárkózunk. Bármilyen jogsértő magatartás esetén azonnali jogi eljárást indítunk!

 

ÁSZF

Az érvényben lévő Általános Szerződési Feltételeket innen töltheti le.

 

Adatkezelési tájékoztató

Az érvényben lévő adatkezelési tájékoztatót innen töltheti le.